Блог новин

Благодійний ярмарок

11 грудня у нашому коледжі пройшов благодійний ярмарок “Дари природи для незламного народу”

до якого долучилися студенти, працівники, викладачі та батьки. Успіху ярмарку, безперечно, сприяла організація та передріздвяна атмосфера. Усі зібрані 37 тисяч 446 гривень підуть на допомогу нашим захисникам.
Патріотичні пряники, мафіни, кекси, безе, вафлі, тістечка, торти, гарячі напої з різних трав можна було придбати на ярмарку. Студенти із захопленням продавали та пригощали охочих. 
Дерев'яні дощечки, ліхтарики у стилі лофт, романтичні підсвічники, ключниці різних форм були представлені студентами деревообробного відділення.
Швидко розкупили новорічні ікебани, ароматизовані свічки, ялинкові прикраси, ляльки-мотанки, трав'яні мішечки, солом'яні іграшки, медові суміші, виготовлені власноруч. 
Зимові місяці наповнені духом Різдва та дива, тому атмосфера добра та любові панувала на ярмарку. Адже благодійність - це свято, на якому хочеться поділитися щирою усмішкою та зробити хорошу справу. 
Головна мета цього заходу - згуртування людей заради перемоги. Кожен зробив свій внесок у нашу маленьку перемогу. Уперше нам вдалося провести такий масштабний захід, задіявши неймовірну кількість учасників.
Спасибі всім за небайдужість. Організаторам - натхнення і подальших звершень.

Related Articles

Контакти

Адреса: вул. Молодіжна, 1, с. Білокриниця
Кременецький р-н, Тернопільська обл.
Телефон:
(03546)52-4-04 приймальна директора
(03546)52-5-81 заочний відділ
(03546)52-3-70 бухгалтерія
Email: kltk1892@gmail.com

Зараз на сайті

На сайті 219 гостей та 0 користувачів