Блог новин

День пам’яті героїв Крут

   Щорічно у Кременецькому лісотехнічному коледжі відзначають День пам’яті героїв Крут.

Ця героїчна й  трагічна подія знаменувала початок нової епохи національного пробудження українців, усвідомлення нашого права жити на власній землі та святого обов’язку – боронити її. Сьогодні надзвичайно болісно переглядати ті події, оскільки над Україною знову нависла смертельна загроза втратити Незалежність. 
   Студентки Сень Тетяна, Мандзюк Олександра, Горголь Ірина та Осіпчук Анастасія під керівництвом вихователів Анжели Владиславівни та Людмили Василівни нагадали про подвиг та вшанували пам’ять  крутянських спартанців. Пригадали події на майдані Незалежності, а саме про Небесну сотню. Згадали про працівників та студентів, які брали участь у АТО, захищаючи територіальну цілісність. Говорили про війну та вшанували хвилиною мовчання усіх героїв, які віддали своє життя за незалежність України внаслідок збройної агресії росії. Визначально, що ця жертовна любов зародилася в серцях молодих людей -  найкращих представників українського студентства.
    На завершення виховної години до студентської молоді звернулись працівники бібліотеки, які попросили провести паралель між тими подіями та сьогоденням. Вихователі зазначила, що любов до України не вимірюється високими словами, а визначається конкретними справами.
    Усі присутні переглянули  документальний фільм про Крути. 

Related Articles

Контакти

Адреса: вул. Молодіжна, 1, с. Білокриниця
Кременецький р-н, Тернопільська обл.
Телефон:
(03546)52-4-04 приймальна директора
(03546)52-5-81 заочний відділ
(03546)52-3-70 бухгалтерія
Email: kltk1892@gmail.com

Зараз на сайті

На сайті 54 гостя та 0 користувачів