Блог новин

День студента

День студента - 2022

17 листопада студенти коледжу приєднались до української та міжнародної спільноти молоді, що відзначає Міжнародний день студента та День студента в Україні, який був призначений Указом Президента у червні 1999 р. 

Хоча Україна перебуває у важкій ситуації, пов'язаній з воєнними діями на території нашої держави, але всім нам хочеться позитиву, святкового настрою.

Саме тому викладачами коледжу була облаштована креативна фотозона, біля якої студенти кожної групи змогли влаштувати собі атмосферну святкову фотосесію.

Кожен куратор приділив увагу студентам своєї групи, нагородивши їх грамотами у оригінальних номінаціях, відповідно до захоплень і вподобань своїх вихованців.

Завідувачі відділеннями привітали майбутніх спеціалістів лісового та деревообробного господарств зі святом та побажали їм терпіння і витримки, а також успіхів у здобутті знань та професійних навиків у цей нелегкий воєнний час.

І не зважаючи на ранкову повітряну тривогу, постійні відключення світла, ми зараз єдині, як ніколи. Ми щиро віримо, що молодь - це наше майбутнє, наша надія і опора. Перемога буде за нами! Слава Україні! Славам нашим героям, які відважно захищають державні кордони! Слава молоді, яка будуватиме красиву, багату і незалежну Україну!!!

Related Articles

Контакти

Адреса: вул. Молодіжна, 1, с. Білокриниця
Кременецький р-н, Тернопільська обл.
Телефон:
(03546)52-4-04 приймальна директора
(03546)52-5-81 заочний відділ
(03546)52-3-70 бухгалтерія
Email: kltk1892@gmail.com

Зараз на сайті

На сайті 80 гостей та 0 користувачів