Блог новин

День Святого Миколая

Напередодні новорічно-різдвяних свят, 16 грудня, свої двері гостинно відчинили в бібліотеці Кременецького лісотехнічного фахового коледжу, де розташували резиденцію Святого Миколая.

На маленьких відвідувачів чекали м'які іграшки та солодкі подарунки, скринька для листів Чудотворцю та затишна атмосфера біля каміну, а найголовніше - Святий Миколай, який вислуховував дитячі прохання та побажання. Протягом декількох годин діти працівників коледжу та діти внутрішньо переміщених осіб отримували пакунки солодощів,  спілкувалися зі святим, розказували вірші та фотографувалися. Діти просили мирного неба й закінчення війни, а найсокровенніше прохання у листах - це повернення батьків додому на Різдво. Усі діти розуміють, що Святий Миколай - це не вигаданий казковий персонаж, а справжній Святий Чудотворець, який за нашими спільними молитвами сворить диво. 
   Найщиріші молитви у святу ніч лунатимуть від усіх українських дітей, за допомогою яких зцілятимуться душевні та тілесні рани нашого народу, бо вони не просто діти, а діти війни, на жаль.

Related Articles

Контакти

Адреса: вул. Молодіжна, 1, с. Білокриниця
Кременецький р-н, Тернопільська обл.
Телефон:
(03546)52-4-04 приймальна директора
(03546)52-5-81 заочний відділ
(03546)52-3-70 бухгалтерія
Email: kltk1892@gmail.com

Зараз на сайті

На сайті 28 гостей та 0 користувачів