Блог новин

ДЕНЬ ЗАХИСНИКІВ І ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ

Щороку у жовтні українці вшановують захисників України, які вже дев'ятий рік дають відсіч російській агресії.

У воєнний час це безсумнівно найважливіше світське свято в році, адже тільки завдяки ним Україна зберегла свою незалежність.
День захисника України 2023 відзначається в нову дату - 1 жовтня.
Оберегом кожної нації є її культура та духовні цінності, що передаються від покоління до покоління. Покрова Пречистої Богородиці – одне з найдавніших християнських свят. Воно тісно пов’язується із ідеями захисту від ворогів. Тому велика кількість православних церков, побудованих в козацькі часи присвячувалися цьому святу. Пресвяту Богородицю дуже шанували козаки, а Покрова для них була одним із найвеличніших свят, за що й отримала другу назву – Козацька Покрова. Козацькі традиції бережуть і розвивають сучасні захисники і захисниці України.
День захисників і захисниць – передусім свято тих, завдяки кому ми втримали незалежність, маємо змогу жити своїм щоденним життям – працювати, творити, виховувати дітей.
Своїм героїзмом, відвагою та самовідданістю нинішні захисники і захисниці завоювали найвищий рівень довіри в українців. 
Війна формує та гартує українську націю. Своїм героїзмом ми викликаємо повагу і змінюємо світ. Боремося за свободу та незалежність, національну гідність.
Віримо, що нинішні захисники та захисниці здобудуть перемогу.
 У цей День ми приєднуємося до привітань на адресу всіх захисників і захисниць нашої Вітчизни! Бажаємо їм сил, здоров’я, ПЕРЕМОГИ і щастя! Нарешті мирного неба і смачного хліба! Зі святом Вас, дорогі наші захисники і захисниці!

Related Articles

Контакти

Адреса: вул. Молодіжна, 1, с. Білокриниця
Кременецький р-н, Тернопільська обл.
Телефон:
(03546)52-4-04 приймальна директора
(03546)52-5-81 заочний відділ
(03546)52-3-70 бухгалтерія
Email: kltk1892@gmail.com

Зараз на сайті

На сайті 35 гостей та 1 користувач