Блог новин

«Кременецькі гори»

03. 04.2019 року студенти  кременецького лісотехнічного коледжу традиційно прийняли участь

в молодіжній науково-практичній  організованій Національним парком «Кременецькі гори». Під керівництвом викладачів Стрикули С.І., Керімова Е.І., Антонюка В.А., Бондарської М.В., Стрижак Н.І., студенти прийняли участь у пленарному засіданні, а згодом поділилися на секції. У пленарному засіданні Боднар Аркадій (керівник Стрикула С.І.)  доповідав про охорону і розповсюдження алтеї лікарської на меліоративній системі с. Білокриниця. 
    В історик-краєзнавчій секції Чабан Ірина та Колесниченко Віктор ( керівник Антонюк В.А., Керімов Е.І.) підготували роботу «Стежками Великого Поета», що було дуже актуально, адже на Крменечинні в цей день вшановували пам'ять Юліуша Словацького.
У біологічній секції доповідала Тимощук  Анна з дослідженням на тему «Комахи Кременецьких  гір» ( керівник Керімов Е.І.). Також у даній секії доповідачем був Домбровький Ілля ( керівник Бондарська М.В.) з актуальною темою: «Червона Книга та відповідальність за її порушення» .
    Заочно з науковою роботою прийняв участь Налєво Назар ( керівник Стрижак Н.І.

Загалом в студентів було багато вражень від конференції, адже вони познайомилися із роботою Національного  Парку, поспілкувалися із колегами з інших навчальних закладів. Така співпраця є дуже цікавою та позитивною.

Related Articles

Контакти

Адреса: вул. Молодіжна, 1, с. Білокриниця
Кременецький р-н, Тернопільська обл.
Телефон:
(03546)52-4-04 приймальна директора
(03546)52-5-81 заочний відділ
(03546)52-3-70 бухгалтерія
Email: kltk1892@gmail.com

Зараз на сайті

На сайті 56 гостей та 0 користувачів