Блог новин

Мова має значення!

Нації вмирають не від інфаркту, спочатку їм відбирає мову (Ліна Костенко).

Мова – це важливий носій цінностей, знань, які передаються від покоління до покоління. Тож, надзвичайно важливо берегти свою рідну мову, поширювати її, плекати й передавати своїм дітям.
Мова має значення!
21 лютого у читальному залі коледжу відбулася виховна година, присвячена Міжнародному дню рідної мови. Розпочали свято ведучі Сень Тетяна та Березуцький Богдан. Юшкалюк Анна виразно читала вірш про мову. Милозвучно лунала пісня “Батьківська мова” з вуст Горголь Ірини та Боруцької Анни. Жваво танцювали танок Швець Юстина, Мацюк Ріната й Казмірук Мар'яна. Під час виховної години Березуцький Богдан наголосив на десяти фактах про українську мову. Олексюк Анастасія здійснила невеличкий екскурс в історію рідної мови, а Ірина Горголь емоційно декламувала вірш “ Любіть Україну” Володимира Сосюри.
Також згадали події на майдані та вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні. Професійно заспівали  пісню “ Все віддам за любу неньку Україну”  Галяс Костянтин, Струкало Валентин, Костюм Роман і Таламанюк Григорій, а виконували композицію під гітару Чепрасова Віктора.  Юні артисти Дячок Артем, Град Тарас, Михайлюк Олександр, Струкало Валентин, Костюк Роман, Таламанюк Григорій, Тимощук Богдан у яскравих вишиванках заспівали пісню “Браття українці” та вразили своїм виконанням.  На захід завітали Неля Анатоліївна, Тетяна Олександрівна та Надія Миколаївна, які звернулися зі словами вдячності до вихователів Анжеліки Владиславівни та Людмили Василівни за підготовку студентів до виховної години.

Related Articles

Контакти

Адреса: вул. Молодіжна, 1, с. Білокриниця
Кременецький р-н, Тернопільська обл.
Телефон:
(03546)52-4-04 приймальна директора
(03546)52-5-81 заочний відділ
(03546)52-3-70 бухгалтерія
Email: kltk1892@gmail.com

Зараз на сайті

На сайті 171 гість та 0 користувачів