Блог новин

Профорієнтаційна зустріч

Незважаючи на обставини, які склалися в країні, освіта не втрачає актуальності.

3 травня 2023 року кандидат технічних наук, доцент Соколовський Ігор Андрійович заступник директора Навчально-наукового інституту деревообробних та комп'ютерних технологій і дизайну Національного лісотехнічного університету України відвідав із профорієнтацією наш коледж.
Зустріч відбулася зі студентами випускних груп, під час якої було окреслено важливість вищої освіти, також мова йшла про особливості вступної кампанії 2023 року. 
Ігор Андрійович надав вичерпну інформацію щодо умов вступу до НЛТУ України та особливостей навчання, про можливості розкриття своїх здібностей у науковій чи громадській роботі, приділив увагу міжнародній мобільності студентів та можливостям для стажування і подальшого працевлаштування за фахом у провідних компаніях. Зустріч відбувалася в дружній та невимушеній атмосфері. 
Також відбулося спільне засідання дирекції Навчально-наукового інституту деревообробних та комп'ютерних технологій і дизайну НЛТУ України із цикловою комісією технологічних дисциплін, на якому обговорилися питання перспектив розвитку освіти в Україні.

Related Articles

Контакти

Адреса: вул. Молодіжна, 1, с. Білокриниця
Кременецький р-н, Тернопільська обл.
Телефон:
(03546)52-4-04 приймальна директора
(03546)52-5-81 заочний відділ
(03546)52-3-70 бухгалтерія
Email: kltk1892@gmail.com

Зараз на сайті

На сайті 223 гостя та 0 користувачів