Блог новин

Україна – вільна та сильна держава!

  Війна… Таке коротке слово, а стільки болю, стільки горя та сліз пов’язано з ним

І тисячі загиблих людей, сотні зламаних доль, зруйнованих міст та будинків… Хіба могли ми подумати, що з такою жорстокістю та люттю ворог буде випробовувати нашу міць, витривалість, любов до ближнього та Батьківщини?! Але наша згуртованість довела всьому світові, що Україна – вільна та сильна держава! І жоден ворог не зможе подолати її, поставити на коліна, а тим більше відібрати нашу незалежність.
  Річниці вторгнення російських військ на територію України у Кременецькому лісотехнічному фаховому коледжі була приурочена виховна година на тему: «Україна – нація нескорених!». Метою даного заходу є виховання патріотизму, національної свідомості, любові до рідної землі, бажання працювати задля розквіту держави, готовність її захищати, забезпечення духовної єдності поколінь, виховання поваги до батьків, жінок, культури та історії рідного краю, прищеплення шанобливого ставлення до наших звичаїв і традицій.
  Скільки б ворог не намагався знищувати український народ, культурну спадщину та мову, йому не вдасться здолати нашу волю до свободи! Ми не здамося! Перемога обов’язково буде за нами! Слава Україні! Героям слава!
  З повагою студенти 28 групи та куратор Бендасюк Тетяна Василівна.

Related Articles

Контакти

Адреса: вул. Молодіжна, 1, с. Білокриниця
Кременецький р-н, Тернопільська обл.
Телефон:
(03546)52-4-04 приймальна директора
(03546)52-5-81 заочний відділ
(03546)52-3-70 бухгалтерія
Email: kltk1892@gmail.com

Зараз на сайті

На сайті 13 гостей та 0 користувачів