Блог новин

Відкритий турнір з волейболу

29.04.2023 р. у спортивному залі КЛТФК відбувся І Відкритий турнір з волейболу «Обери професію своєї мрії» 

На змагання прибули команди Горинської ЗОШ (вчитель і тренер – Сергій Собко), Кременецької ЗОШ №5 (вчитель і тренер – Ярослав Тарківський), Почаївської ЗОШ (представник – Андрій Шидловський), Центру дитячої творчості Смизької селищної ради (тренер - Олена Василечко), Волинського ліцею імені Нестора Літописця (вчитель і тренер –Тетяна Сохацька) і Кременецького лісотехнічного фахового коледжу (тренер Анна Леськів-Бондарчук). 
Протягом усього дня була запекла боротьба на спортивному майданчику в результаті якої - І місце - виборола команда КЛТФК, ІІ місце - Волинського ліцею імені Нестора Літописця, ІІІ місце - ОЗ Почаївської ЗОШ.
Змагання обслуговувала суддівська бригада у складі викладачів:  Анни Леськів-Бондарчук, Івана Лукащука і Алли Чумакевич,  а також студентів: Олександра Михайлюка та Тетяни Сень.
Висловлюємо вдячність директору Кременецького лісотехнічного фахового коледжу Миколі Ляховцю за матеріально-технічного забезпечення організації та проведення турніру,  начальнику відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Кременецької міської ради Андрію Станіславенку- за кубки, медалі та грамоти, секретарю приймальної комісії КЛТФК - М.В. Іващуку –за допомогу у організації  та  представникам навчальних закладів – за підготовку учнівської молоді до участі в спортивних змаганнях.

Related Articles

Контакти

Адреса: вул. Молодіжна, 1, с. Білокриниця
Кременецький р-н, Тернопільська обл.
Телефон:
(03546)52-4-04 приймальна директора
(03546)52-5-81 заочний відділ
(03546)52-3-70 бухгалтерія
Email: kltk1892@gmail.com

Зараз на сайті

На сайті 122 гостя та 0 користувачів