Блог новин

Військово-спортивний конкурс "Козацькому роду нема переводу"

 У рамках святкування Дня українського козацтва, Покрови Пресвятої Богородиці та Дня захисника і захисниць України у Кременецькому лісотехнічному фаховому коледжі відбувся військово-спортивний конкурс "Козацькому роду нема переводу".

Захід проводився серед студентів першого курсу, зокрема, учасниками стали групи 10, 11, 13, 17 та 18. Конкурс мав патріотичну тематику, спрямовану на підняття духу національної єдності, поваги до козацьких традицій та вшанування українських захисників.
 Програма змагань включала різноманітні випробування на силу, витривалість, спритність і згуртованість команд. Студенти продемонстрували свої знання з історії українського козацтва, а також взяли участь у спортивних змаганнях, які вимагали від них фізичної підготовки та навичок командної роботи. Військові естафети  та інші випробування стали справжньою перевіркою на міцність духу та волі.
 Захід не лише сприяв формуванню патріотичних почуттів серед молоді, але й став важливою подією у вихованні поваги до культурних та історичних цінностей України. Усі учасники отримали нагороди, що підкреслили їхню майстерність і командну згуртованість.
Цей конкурс вкотре довів, що козацький дух живе у серцях молодих українців, і передається поколінням традиції захисників своєї землі.

Related Articles

Контакти

Адреса: вул. Молодіжна, 1, с. Білокриниця
Кременецький р-н, Тернопільська обл.
Телефон:
(03546)52-4-04 приймальна директора
(03546)52-5-81 заочний відділ
(03546)52-3-70 бухгалтерія
Email: kltk1892@gmail.com

Зараз на сайті

На сайті 75 гостей та 0 користувачів