Блог новин

Виховний захід

09.10.2023 року викладач Марія Бондарська провела відкритий виховний захід «Духовно-правові бесіди».

Особливим гостем став настоятель храму Чесного Животворчого Христа Господнього, благочинний Кременецького районного благочиння, керівник пластової станиці «Кременець», кандидат сільськогосподарських наук отець Роман  (Іваницький Роман Степанович).
Доповідачами заходу були викладачі нашого коледжу: 
Бондарська Марія Володимирівна – викладач вищої категорії. Доповідь була по темі структури світової релігії, а також розгляд Божих заповідей в розрізі кодифікованого законодавства України, Біблія, як джерело права.
Каленюк Світлана Миколаївна – голова циклової комісії соціально-економічних дисциплін, викладач методист.  Методично та чітко акцентувала увагу слухачів на розумінні поняття «релігія», географічній локація релігій світу, розповіла про виникнення релігії та вірувань.
Свідінська Антоніна Леонтіївна – викладач вищої категорії, психолог коледжу. Віртуозно презентувала свою доповідь по темі «Психологія віри». Студенти охоче взяли участь у відповідях на запитання та роздумах про поняття віри.
Другу частину заходу провів отець Роман. Він розповів історію православної церкви України та церкви вцілому. Акцентував увагу на примарній та видуманій законності УПЦ, розповідав про експертизи їхніх документів та приналежності до ворожої країни. Усі з захопленням слухали та, можливо, хто ще не змінив свою думку – поступово її змінювали. А потім задавали безліч запитань по темі релігія-право. Наприклад, відношення церкви до одностатевих шлюбів, абортів та переливання крові. Отець також розповідав про місцевий пластовий рух та відомих пластунів. 
Організатор заходу Бондарська Марія Володимирівна пообіцяла присутнім про організацію таких зустрічей у різних форматах.

Related Articles

Контакти

Адреса: вул. Молодіжна, 1, с. Білокриниця
Кременецький р-н, Тернопільська обл.
Телефон:
(03546)52-4-04 приймальна директора
(03546)52-5-81 заочний відділ
(03546)52-3-70 бухгалтерія
Email: kltk1892@gmail.com

Зараз на сайті

На сайті 45 гостей та 0 користувачів