Блог новин

ЗАХИСТ ДИПЛОМНИХ ПРОЄКТІВ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 206 САДОВО-ПАРКОВЕ ГОСПОДАРСТВО

30 та 31 січня 2024 року у Кременецькому лісотехнічному фаховому коледжі відбувся захист дипломних проєктів здобувачів освіти зі спеціальності 206 «Садово-паркове господарство». 

Саме робота над виконанням дипломних проєктів, їх захист є показником не тільки якості знань, здобутих студентами під час навчання в коледжі, рівня їх фахових умінь і навичок, а й свідченням готовності спеціаліста до виконання професійних обов’язків, сформованості активної громадянської позиції.
Комісію із захисту дипломних проєктів очолив директор коледжу Микола Ляховець та члени комісії:  Інна Гнатюк та Юрій Каленюк, які заслухали захист, розглянули проєкти та надали їм оцінку.
Захист проєктів супроводжувався використанням мультимедійного обладнання, що надало матеріалам наочності і дозволило комісії оцінити рівень підготовки кожного дипломного проєкту. Випускники творчо, професійно представляли свої цікаві ідеї та проєктні пропозиції з ландшафтного облаштування садово-паркових об’єктів різного функціонального призначення, давали ґрунтові відповіді на запитання комісії.
Вітаємо здобувачів освіти з успішним захистом та бажаємо кар’єрних здобутків, особистих перемог, професійної реалізації, а головне – МИРУ на рідній землі!
 Інна Гнатюк, викладач спецдисциплін.

Related Articles

Контакти

Адреса: вул. Молодіжна, 1, с. Білокриниця
Кременецький р-н, Тернопільська обл.
Телефон:
(03546)52-4-04 приймальна директора
(03546)52-5-81 заочний відділ
(03546)52-3-70 бухгалтерія
Email: kltk1892@gmail.com

Зараз на сайті

На сайті 184 гостя та 0 користувачів