Блог новин

Засідання гуртка

На засіданні гуртка "Мисливець", що відбулося 23.04.2024р, викладач вищої категорії та Відмінник лісового господарства Тимошенко В.Б. провів цікаву та інформативну презентацію на тему "Мисливська зброя", для студентів 41, 46 груп, спеціальності «Лісове господарство».

На засіданні були присутні члени циклової комісії.
Під час засідання Тимошенко В.Б. наголосив на важливості дотримання техніки безпеки при використанні мисливської зброї, назвав основні типи мисливської зброї, включаючи рушниці та карабіни, висвітлив їхню будову, принцип дії, а також основні вимоги до використання та зберігання.
Після презентації відбулася активна дискусія, під час якої учасники висловлювали свої погляди щодо використання різних типів мисливської зброї, ділилися власним досвідом та задавали запитання викладачеві. Зацікавленість учасників та їхня активна участь у дискусії свідчать про важливість даної теми для мисливської спільноти.
На завершення засідання були підведені підсумки, відзначено активність учасників та обговорено плани на наступні зустрічі гуртка.

Related Articles

Контакти

Адреса: вул. Молодіжна, 1, с. Білокриниця
Кременецький р-н, Тернопільська обл.
Телефон:
(03546)52-4-04 приймальна директора
(03546)52-5-81 заочний відділ
(03546)52-3-70 бухгалтерія
Email: kltk1892@gmail.com

Зараз на сайті

На сайті 55 гостей та 0 користувачів