Блог новин

Засідання  обласного методичного об’єднання

31 травня 2024 року  Нагорна Наталя Олександрівна взяла участь у засіданні  обласного методичного об’єднання заступників директорів з навчальної роботи закладів фахової передвищої освіти Тернопільської області, який  учасників гостинно приймав «Тернопільський фаховий коледж ТНТУ імені Івана Пулюя».

Засідання відкрив  голова ради директорів ЗФПО Тернопільської області, директор ВСП «Тернопільський фаховий коледж ТНТУ імені Івана Пулюя» Володимир Павлович Калушка.
Він підкреслив важливість роботи заступника директора в ефективній організації функціонування закладу освіти, виокремив основні проблеми освітньої діяльності в сучасних умовах, інформував про діяльність Ради директорів в умовах реформування освітньої галузі та наголосив на актуальних завданнях організації освітнього процесу на сучасному етапі. Акцентував увагу на надзвичайній важливості підтримки Збройних Сил України, завдяки яким ми маємо можливість жити і працювати.
В доповідях прозвучали основні теоретичні аспекти та представлення досвіду реалізації окремих напрямів освітньої діяльності на прикладі коледжів нашої області. Про те, що ця робота і досвід справді ефективні і в певній мірі унікальні, засвідчила й атмосфера цієї зустрічі. Учасники засідання з великою увагою заслухали та жваво обговорювали презентації і виступи.

Related Articles

Контакти

Адреса: вул. Молодіжна, 1, с. Білокриниця
Кременецький р-н, Тернопільська обл.
Телефон:
(03546)52-4-04 приймальна директора
(03546)52-5-81 заочний відділ
(03546)52-3-70 бухгалтерія
Email: kltk1892@gmail.com

Зараз на сайті

На сайті 294 гостя та 0 користувачів