Блог новин

БРЕНВЕЛЬ

 26 липня 2024 року делегація Кременецького лісотехнічного фахового коледжу відвідала компанію «БРЕНВЕЛЬ», яка вже 14 років успішно працює на міжнародному ринку. Компанія «БРЕНВЕЛЬ» відома своїми високоякісними послугами з постачання теплової енергії та гарячої води, виготовленням твердого біопалива, а також виробництвом палетної заготовки, тарних піддонів різних модифікацій та європіддонів EPAL, EPAL 2, EPAL 3. Делегація коледжу на чолі з в.о директора Наталія Нагорна  та викладачем технічних дисциплін Mykola Ivashchuk  зустрілися з директором компанії «БРЕНВЕЛЬ» Сергій Андросюк. Під час зустрічі обговорювалися перспективи співпраці між навчальним закладом і компанією.
Основними напрямками співпраці стали:
1. Практика для студентів: Було домовлено про можливість проходження студентами виробничої практики на базі підприємств компанії «БРЕНВЕЛЬ». Це надасть майбутнім фахівцям змогу отримати цінний практичний досвід та навички в реальних умовах виробництва.
2. Працевлаштування випускників: Обговорено можливість працевлаштування випускників коледжу у компанії «БРЕНВЕЛЬ». Це відкриває перед студентами перспективи стабільної роботи та кар'єрного зростання в надійному підприємстві.
3. Підвищення кваліфікації працівників: Домовлено про організацію курсів підвищення кваліфікації для працівників компанії «БРЕНВЕЛЬ» на базі Кременецького лісотехнічного фахового коледжу. Це дозволить працівникам удосконалювати свої професійні навички та бути в курсі новітніх технологій і методик.
Цей візит став важливим кроком у зміцненні зв'язків між освітніми закладами та виробничими підприємствами. Така співпраця сприяє підготовці висококваліфікованих спеціалістів, які зможуть внести свій вклад у розвиток лісотехнічної галузі та інших сфер діяльності.

Related Articles

Контакти

Адреса: вул. Молодіжна, 1, с. Білокриниця
Кременецький р-н, Тернопільська обл.
Телефон:
(03546)52-4-04 приймальна директора
(03546)52-5-81 заочний відділ
(03546)52-3-70 бухгалтерія
Email: kltk1892@gmail.com

Зараз на сайті

На сайті 25 гостей та 0 користувачів