Блог новин

ЛЬВІВ-ПАК

🌲Візит Кременецького лісотехнічного фахового коледжу до підприємства «ЛЬВІВ-ПАК»🌳
    30 липня 2024 року виконуюча обов'язки директора коледжу Наталія Нагорна разом з  викладачем технічних дисциплін Mykola Ivashchuk  зустрілися з директором  підприємства «ЛЬВІВ-ПАК» Андрій Кравчук та заступником з управління персоналом Володимир Іванина.
«ЛЬВІВ-ПАК» – це сучасне підприємство, яке спеціалізується на виробництві дерев'яних піддонів, деревних паливних гранул, палетних заготовок та багатьох інших виробів з дерева. Підприємство демонструє високий рівень технологій та інновацій у своїй галузі, що робить його важливим партнером для освітніх закладів, які готують фахівців для деревообробної промисловості.
Під час візиту представники коледжу ознайомилися з виробничими процесами та технологіями, які використовуються на підприємстві. Андрій Кравчук провів екскурсію по цехах, детально розповів про кожен етап виробництва і відповів на всі запитання гостей.
Особливу увагу було приділено процесу виробництва деревних паливних гранул, які набувають все більшої популярності як екологічно чистий вид палива. Викладачі коледжу змогли побачити на практиці, як застосовуються знання, що вони передають своїм студентам, а також отримати нові ідеї для вдосконалення навчальних програм.
Співпраця з такими підприємствами, як «ЛЬВІВ-ПАК», є важливою складовою навчального процесу, адже дає можливість студентам отримати практичний досвід і знання, що відповідають сучасним вимогам ринку праці.
Цей візит став важливим кроком у розвитку взаємодії між Кременецьким лісотехнічним фаховим коледжем та підприємством «ЛЬВІВ-ПАК», що в подальшому сприятиме підвищенню якості підготовки майбутніх фахівців лісотехнічної галузі.

Related Articles

Контакти

Адреса: вул. Молодіжна, 1, с. Білокриниця
Кременецький р-н, Тернопільська обл.
Телефон:
(03546)52-4-04 приймальна директора
(03546)52-5-81 заочний відділ
(03546)52-3-70 бухгалтерія
Email: kltk1892@gmail.com

Зараз на сайті

На сайті 240 гостей та 0 користувачів