Блог новин

День Святого Миколая

       День Святого Миколая для колективу викладачів і студентів

Кременецького лісоколеджу завжди особливе свято. Воно співпадає з початком сесії і в цей день вперше запалює вогні новорічна ялинка в головному корпусі. До цього дня прибирається територія, святкового вигляду набирають лабораторії. Всі в очікуванні гарних оцінок і подарунків, прийдешніх Нового року і Різдва Христового.

       Цьогорічне свято принесло ще одну приємну подію.  В коледж завітав         о. Андрій, військовий капелан, настоятель храму Дмитрія Солунського            (с. Лішня), настоятель і будівничий каплиці-пантеону на честь загиблих воїнів на сході України і настоятель церкви Покрови Божої Матері в с. Куликові.

          О. Андрієві було передано подарунки, які колектив лісоколеджу зібрав до Дня Святого Миколая для наших захисників. Це не вперше наші працівники і студенти долучаються до акції «Зроби подарунок солдату до Дня Святого Миколая». В свою чергу о. Андрій вручив директору коледжу, М.В. Ляховцю, ювілейну медаль «1030 р. Хрещення Руси-України». Так високо Тернопільська єпархія Православної церкви України оцінила волонтерську роботу колективу Кременецького лісотехнічного коледжу і особисто директора – Ляховця М.В.

      Ми ніколи не стоїмо осторонь, коли мова йде про збирання пожертв: коштів та подарунків для наших воїнів, тому що знаємо, що таким чином наближаємо перемогу.

Related Articles

Контакти

Адреса: вул. Молодіжна, 1, с. Білокриниця
Кременецький р-н, Тернопільська обл.
Телефон:
(03546)52-4-04 приймальна директора
(03546)52-5-81 заочний відділ
(03546)52-3-70 бухгалтерія
Email: kltk1892@gmail.com

Зараз на сайті

На сайті 42 гостя та 0 користувачів