Блог новин

Прем’єра вистави «Мартин Боруля» Карпенка-Карого

У понеділок, 26 листопада , відбулася прем’єра вистави «Мартин Боруля» Карпенка-Карого.

У виставі  взяли участь найбільш активні студенти 38 групи під керівництвом Тетяни Олександрівни. 

     Велике пожвавлення в залі викликала гра юних акторів. Відома п’єса у виконанні студентів вийшла доволі цікава. Босняк Богдан вміло перевтілився в образ Мартина Борулі, а Софія Богута – в образ Палажки. Із добрим гумором та любов’ю грав Бойко Максим Миколу.  Особливо професійно виконала роль Омелька Людмила Лисюк. Марисю грала Нагалка Тетяна, яка захопила глядачів своєю щирістю. Стеха Андрій вміло перевтілився в регістратора Націєвського. Із добрим гумором та любов’ю  Бойко Максим виконав роль Миколи.  Майстерною була акторська гра Степана, яку виконав Бережнюк Богдан. Роль Марисі грала Нагалка Тетяна, яка захопила глядача своєю щирістю. Грицевич Тарас вразив яскравим одягом. 

   Для студента театр – це найпотужніший вид мистецтва. Тут розвивається абсолютно все: пам'ять , увага, впевненість у собі, здатність мислити, відчувати світ, співчувати іншому.
   Вистава об’єднала творчих та креативних студентів.  Театральна гра юних акторів запам’ятається присутнім. Глядачі оцінили виступ гучними оплесками.

   Вистава порушила чимало важливих морально-етичних проблем і показує нам, що головне в житті не титули і слава, а вміння з будь-яких життєвих ситуацій поводитися гідно, залишатися порядною людиною, яка поважає традиції своєї родини, свого родоводу.

Related Articles

Контакти

Адреса: вул. Молодіжна, 1, с. Білокриниця
Кременецький р-н, Тернопільська обл.
Телефон:
(03546)52-4-04 приймальна директора
(03546)52-5-81 заочний відділ
(03546)52-3-70 бухгалтерія
Email: kltk1892@gmail.com

Зараз на сайті

На сайті 108 гостей та 0 користувачів